aardappel kaas rondjes
Voor een regenachtige pinksterdag:
Kaasaardappel rondjes
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Rasp de aardappels op grove stand.
Knijp het vocht uit de geraspte aardappel en doe in een mengkom.
Voeg wat bloem, panko broodkruim geraspte kaas, zout, en peper toe en meng goed door elkaar.
Bedek een bakblik met bakpapier en leg steeds een handvol van het mengsel op het blik. Ik gebruik de serveer ringen van 2e hands winkel uit Margraten ervoor. (Hendig) On de top nog wat extra geraspte kaas.
Bak gedurende 40-45 minuten tot ze bruin en krokant zijn en laat 5 minuten afkoelen.
Geserveerd met tros tomaatjes tijm geitenkaasjes met bacon en olijven uit de oven. Beide past precies in de oven.
Voor de frisheid….ook een rondje zoetzuur van komkommer erbij.
Als we de kringloop in Margraten toch niet hadden… 😄
Elke keer een bezoekje waard….dat zie je maar weer…en inspiratie om iets lekkers te maken..
Wat een leuk gerecht, én mooi gebruik van de ringen 😃!