BBQ voor Sjors en Anne

4
(1)

Vanochtend Wilmy’s BBQ verslag gelezen en me gerealiseerd dat ik al lang niets meer gepost heb. De BBQ voor Anne en Sjors van zaterdag j.l. leek een beetje op die van Joep en Wilmy: lamskoteletjes uit Epen in hemelse marinade (met allemaal verse kruiden zoals tijm, rozemarijn, oregano, munt, knoflook en vers citroensap), {CAPTION}

verse worst van blije varkens omwikkeld met salieblaadje en biologisch gerookt ontbijtspek, hamburger van een verantwoord chique koeienras uit de buurt. Erbij ook eigengemaakte tzatziki, gezouten boter, stokbrood van Vermeeren, een salade met watermeloen/feta/taggische olijven en ‘kalde schottel’: {CAPTION}

Het recept dat ik wil delen is de zelfgemaakte hamburgersaus die echt superlekker was, een smaaksensatie: 6 el Zaanse mayonaise, 2 el Hela currysaus, 2 tl Dijonmosterd, 2 tl witte wijn azijn (ik heb altijd de Italiaanse van huismerk Albert Heyn), 2 slices augurken in blokjes, 1 sjalotje heel fijn gesnipperd, snufje cayennepeper.

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 4 / 5. Hoeveel keer geproefd? 1

Nog niemand geproefd?