Bitterballen
Bouillon trekken van soepvlees.
Soepvlees klein maken, (draadjesvlees)
De bouillon afmaken met heel klein gesneden groenten zoals prei, knolselderij, wortel, prei, courgette, laurierblaadjes, foelie, peper/zout en selderijgroen. Heerlijke zondagse soep op vrijdag.
Roux maken en soepvlees toevoegen en alles enkele uren laten opstijven in de koelkast.
Dan het leukste van alles…. Kliederen met bloem-geklopt ei- paneermeel waar je de balletjes doorheen haalt.
5 min frituren op 170 gr.
PAS OP HEET… LEG NEER DIE BAL….
🏀🏀🏀
Als je ze maar niet in de fietstas laat zitten, hé… 😂
Ja wat was dat ook alweer voor een verhaal?
Mam had zelfgemaakte kroketten in de fietstas meegenomen, volgens mij toen ze naar Wilmy ging. Maar die vergat ze af te geven, dus na een paar weken kwamen de kroketjes zelf de fietstas uitkruipen… 🤣
Kijk, dat wordt niet vergeten hè….. De overheerlijke kroketjes van pap….. borsa di bicicletta…. 😉
Zonde was dat!
Maar deze bitterballen zien er ook overheerlijk uit! Die zou ik wel willen proeven!!
Nou, die ballen zou ik wel willen proeven… Lijkt op de kroketjes van papa. Op zo’n moment moet je maar gewoon vergeten dat je meestal vleesloos eet.
En de soep lijkt me ook heerlijk.
Ik geef ‘Five Stars‘ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, helaas kan ik ze op afstand niet proeven maar ze zien er overweldigend lekker uit, evenals ‘t zondaagse suupke’… 😋