Bladerdeegtaart met verse abrikozen
Dit is de eerste keer sinds jaren dat ik weer eens een zoet gebak gemaakt heb. Dit recept was zó simpel, dat durfde ik wel aan:
3 eieren, eetlepel meel, 100 g suiker, 150 ml slagroom, 25 gram amandelmeel, 25 gram gesmolten boter mengen. Op kant en klaar bladerdeeg schenken, gehalveerde abrikozen erop en bestrooien met geschaafde amandelen.
Ik heb hem 45 min bij 180 graden gebakken, we zien straks bij het aansnijden of dit genoeg was. Van buiten ziet hij er prachtig uit:
Fijne zondag allemaal!
Dat ziet er lekker uit, het zal ook wel ruiken….. ik hoop dat je zelf er een lekker stukje van mag nemen!
Hoi ja gaat steeds beter, ik neem straks ook een klein puntje. Groetjes!
Nou dat was een lekker n stukje vers gebakken home made abrikozen taart.
En hoe makkelijk…..en ja Stan….hij rook verrukkelijk.🥭🥭🥭