Bresaola

0
(0)
Voorgerechten… Die hebben we nog niet veel geplaatst op deze site.
Nou maak ik ook niet zo vaak een voorgerecht… Maar vandaag was het eigenlijk een lunch gerecht.
Bresaola… Zie omschrijving in de fotogalerij .
Op een bord een paar strepen mooie olijfolie en crema di balsamic met zwarte peper uit de molen.
Maak een ‘bedje’ van rucola
 (oeij wat ruikt dat heerlijk peperig)
Dan 3a4 plakjes Bresaola daar leg je wat zachte geitenkaas op, blaadjes rucola, geraspte pecorino of parmezaan, P&Z, een streepje olie en dicht gerold op het bedje leggen. Afmaken met parmezaan of pecorinoschaafsel. Vergezel het geheel met een koel glas Tokai Friulano. Wie wil deze lunch nou niet.


Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?