Brood uit het rijsmandje

0
(0)

Geen nieuw broodrecept deze keer, maar eens een speciaal rijsmandje geprobeerd. Ik had mijn vertrouwde mix van half Adria Fantasia / half patentbloem gebruikt, en nu eens niet los gestort laten rijzen, of in in het bakblik, maar een speciaal rijsmandje aangeschaft voor de tweede rijs. Eigenlijk had ik iets te veel deeg / was het rijsmandje iets te klein, maar toch kwam het gerezen brood er leuk gevormd uit.
In de pan in de oven gebakken, een puntje van verbetering: volgende keer iets voorzichtiger in de pan laten glijden, nu ging dat wat ‘abrupt’ (want de voorverwarmde pan was natuurlijk loeiheet), ik had het idee dat het brood daarom wat inkakte. Maar toch, vrij aardig gelukt, en al doende leert men, niet waar?

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?

Ik hou van koken met wijn. Soms doe ik zelfs een scheutje door het eten...