De ballen van Jonnie en zo
Soms kleun je in een avondmaaltijd bij bijna alle onderdelen mis…..
Zo maakte ik vandaag de gehaktballen van Jonnie Boer, die hij voor zijn personeel van de Librije maakt.
Het recept is eenvoudig via Google te vinden en kenmerkt zich door o.a. de toevoeging van grove mosterd en ketjap aan het gehakt. Wij vonden het een softe bedoening qua consistentie en waren niet bijzonder gecharmeerd van de smaak, wij blijven bij onze eigen ballen met ui en seroendeng.
Daarbij hadden we Kartoffelpuffer, bij Kaufland gescored.
Ook zonder kraak en smaak.
De eigengemaakte salade met ijsbergsla, avocado, trostomaatjes en een frisse dressing redde de avond.
Ach, het is niet altíj́d bal… Maar zo erg als Elise het voorstelt was het niet hoor, maar “mijn” ballen zijn inderdaad veel lekkerderder! 😄
Leg neer die Bal, het maakt toch geen bal uit,als je de bal maar doorspeelt.
En als je er de ballen verstand van hebt,dan kun je eens de bal mis slaan.
Afijn ….jullie vonden er geen bal aan.
Enne de ballen van Vin zijn iid super lekker kan ik zeggen uit eigen ervaring.