De ballen van Ottolenghi

4.5
(2)

Vandaag iets speciaals, op basis van de ballen van Ottolenghi een Libanese maaltijd bereid. De Ottolenghi ballen zijn van lamsgehakt, met gemalen komijn en kaneel. Wanneer aangebakken gaan ze pruttelen in een zelfgemaakte tomatensaus. Link naar recepten:
eatwelltraveloften.online/lamsgehaktballetjes-a-la-ottolenghi/
De joghurt/mayonaise/honing/kerrie dressing heb ik er ook bijgemaakt, lekker met het knisperend gebakken stokbrood.
Erbij een salade van linzen, rode ui, avocado, eikenbladsla, komkommer, trostomaatjes, verkruimelde feta en een dressing van citroensap, mooie olijfolie, peper en zout.
Voor de liefhebber nog wat rijst erbij. Overweldigend qua smaken!



Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 4.5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 2

Nog niemand geproefd?