Top drie:
.
- Baksels: (234)
- Brood (49)
- Diversen (37)
- Gebak (hartig) (41)
- Gebak (zoet) (84)
- Kerst (15)
- Pizza (13)
- Drank (3)
- Inmaken & Wecken (16)
- Rara, wat is dit (5)
- Wat eten we vandaag? (385)
- BBQ (29)
- Dessert (18)
- Hoofdgerecht (148)
- Lunch (11)
- Soep (27)
- Speedy (2)
- Voorgerecht (8)
Deze maand in de bakkerij:
- november 2024 (1)
- augustus 2024 (3)
- juli 2024 (5)
- mei 2024 (3)
- april 2024 (1)
- februari 2024 (5)
- januari 2024 (2)
- december 2023 (3)
- november 2023 (3)
- oktober 2023 (5)
- september 2023 (4)
- augustus 2023 (4)
- juli 2023 (2)
- juni 2023 (7)
- mei 2023 (3)
- april 2023 (5)
- maart 2023 (3)
- februari 2023 (2)
- januari 2023 (1)
- december 2022 (2)
- november 2022 (8)
- oktober 2022 (11)
- september 2022 (10)
- augustus 2022 (6)
- juli 2022 (6)
- juni 2022 (4)
- mei 2022 (4)
- april 2022 (6)
- maart 2022 (4)
- februari 2022 (16)
- januari 2022 (22)
- december 2021 (8)
- november 2021 (11)
- oktober 2021 (15)
- september 2021 (5)
- augustus 2021 (20)
- juli 2021 (19)
- juni 2021 (29)
- mei 2021 (26)
- april 2021 (11)
- maart 2021 (21)
- februari 2021 (24)
- januari 2021 (31)
- december 2020 (16)
- november 2020 (14)
- oktober 2020 (10)
- september 2020 (22)
- augustus 2020 (16)
- juli 2020 (39)
- juni 2020 (20)
- mei 2020 (37)
- april 2020 (55)
- maart 2020 (27)
Bakkers:
Laatste reacties:
- Michelle Titulaer op Aperol panna cotta
- JNM Geelen op pasta al limone
- Elise op pasta al limone
- Vincent op pasta al limone
- Michelle Titulaer op Kabeljauwhaas met pomodorini-ansjovissaus en geroosterde olijven
Trefwoorden
Asperges (9)
Aubergine (2)
BBQ (11)
Bramen (1)
broccoli (1)
Brood (10)
Courgette (3)
donkermeergranen meel (1)
Drank (1)
Focaccia (2)
Frittata (1)
Garnalen (3)
inmaken (3)
Jam (2)
Kamado (4)
Kip (15)
Komkommer (3)
Lam (3)
Likeur (2)
Lunch (2)
Maaltijdsalade (2)
Mosselen (4)
ovenschotel (1)
Paprika (6)
Pizza (4)
pruimen (1)
Rabarber (3)
Rijst (6)
Risotto (4)
Rundvlees (2)
Soep (9)
Spinazie (3)
Spruitjes (2)
Taart (3)
Tomaat (2)
tzaziki (1)
Varkenshaas (2)
Varkensvlees (2)
Vegetarisch (2)
Vis (5)
vissoep (1)
Walnoten (1)
Witlof (2)
Wortel (2)
zalm (3)
Abonneren
- 6
- 25.865
- 637
- 1.393
Ik ruik het hier…….. Weet niet wat het is…. Een koek? Een bol? Een broodje? Maakt niet uit….. Als het maar lekker is…
Het is een soort kruising geworden tussen een kletskop en een dunne plak ouwe (taaie) peperkoek 😄… maar wél lekker.
Zo maar uit de losse hand gefantaseerd: het restantje oliebollenmix (120 g), 100 g gewelde rozijnen, een bodempje hagelslag wat al veel te lang stond, 80 g bruine basterdsuiker, 2 eieren en een restantje kookroom light. Goed mengen, rondjes vormen op de bakplaat en ca 25 min gebakken bij 170°C.
Het is een van de beroemde koekjes op basis van Vincent’s fantasierecept. Ze hebben de consistentie van natte peperkoek.