Erwten-munt puree met kabeljauw op een tomatensaus met chorizo

4
(2)

Vandaag een light recept (395 kcal per 1 persoonsportie), want op zaterdag snaaien we al genoeg tussendoor.
{CAPTION}

Stukje chorizo (in blokjes) knapperig bakken met klein beetje olie. 2 uien en 3 teentjes knoflook, beide fijngehakt, meebakken. 2 tomaten in stukjes en fijngesneden naaldjes van een takje verse marjolein toevoegen en even lekker laten sudderen. Kabeljauw erop leggen (die van de Albert Heijn in de grote zak uit de diepvries zijn perfect, ik heb twee stukken gehalveerd en er bevroren opgelegd). Na een min of 5 meestoven is dit klaar. In de tussentijd heb ik ca 200 gram (halve zak) diepvrieserwtjes gekookt, afgegoten en met de blaadjes van twee takjes verse munt gepureerd. Peper en zout toevoegen naar smaak.
{CAPTION}

Wij vonden de puree echt een verrassing, heerlijk fris en romig, en de stukjes chorizo gaven precies de bite die het gerecht nodig had.

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 4 / 5. Hoeveel keer geproefd? 2

Nog niemand geproefd?