Gemengde bonen met appel-prei curry en Vincent’s kiwichutney

0
(0)

Na een ‘zwaar’ weekend qua borrelen en bijbehorende happen is de maandag altijd goed om vitamines, vezels en eiwitten weer aan te vullen. Omdat ik niet vooraf had bedacht dat dit een delenswaardige topper zou zijn, heb ik geen ‘before and after’ foto’s gemaakt…

Het recept is gebaseerd op deze bruine bonenschotel van Voedingscentrum:


Bruine bonen met appel-preiccurry
Wat deed ik anders:
– 300 ml blik gemengde bonen gemengd met 300 ml blik rode kidney beans
– rode puntpaprika ipv gele paprika
– geen koriander gebruikt
– korianderzaad vervangen door karweizaad
Zó klaar, slechts 2 pannen vuil.

En mocht je nog geen toepassing hebben voor Vincent’s kiwichutney: deze smaakt hier verrukkelijk bij!

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?