Gerookte forelmousse met appel en biet

0
(0)
Forellen zat hier, nu eens verwerkt in een mooi voorgerechtje:
{CAPTION}

Voor 4 glaasjes:
125 g gerookte forel met 25 ml slagroom, 2 eetlepels zure room, peper en wat zout, gehakte dille en citroensap naar smaak door elkaar mixen met de staafmixer.
Blikje rode bietenblokjes van Bonduel mengen met in blokjes gesneden halve Granny Smith.
In glaasje opbouwen: Eetlepel bieten/appel, schep mousse. Op laten stijven in koelkast. Vlak voor opdienen nog een klein schepje bieten/appel erop en takje dille als garnering.
Heerlijk met vers stokbrood en demi-sel boter uit de Camarque.
De foto is van internet, daar is een verse biet gebruikt. Als je zoals ik een Bonduelblikje gebruikt wordt het mengsel rose maar dat zag er wel gezellig uit.

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?