Gevulde puntpaprika’s

0
(0)
Lekker en verrassend makkelijk. 

Bak een gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, 2 tl gemalen komijn. Doe er ong. 400 gr gehakt bij (ik had 3 paprika's ipv 4, dus ik nam 300 gr gehakt) en bak het rul. Volgens het recept met lamsgehakt, maar je kan ook ander gehakt nemen. Ik heb vegetarisch gehakt genomen. Roer er nog wat gedroogde oregano door. Snij de puntpaprika's in de lengte open en haal met je vingers de zaadlijsten eruit. Vul ze dan met het gehaktmengsel en bind ze dicht met een stukje kooktouw. Leg ze in een platte ovenschaal en zet 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200gr.
Lepel er wat Griekse yoghurt of zure room over en bestrooi met dille. 
Groetjes van Wilmy Titulaer

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?