Iets tussen pizza, flammkuchen en traybake…

0
(0)

Geïnspireerd door wat er in de koelkast ligt èn door de “traybake” van Wilmy die ze hier laatst gepost had, een uitprobeersel vandaag… Een bodem van bladerdeeg, besmeerd met kruiden-roomkaas, beleggen met twee kolfjes witlof en een appel, beide in partjes gesneden, dit besprenkelen met wat citroensap. Een rode ui in fijne ringen eroverdoen en plakjes roombrie en bacon er over verdelen. Bestrooi met vers gemalen zwarte peper, maar geen zout (vanwege het al zoute spek). Voor de kleur nog wat zongedroogde tomaatjes en wat fijngesneden bosui erop. Besprenkel met honing en wat pijnboompitten. In de oven bakken op 200 C° ongeveer 20 minuutjes.
De combinatie van smaken was heerlijk, maar de bodem van bladerdeeg was wat zacht gebleven, ik denk door de roomkaas… Desondanks een smakelijke maaltijd!


Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?