Indies: nasi goreng, gado gado, viskoekjes en atjar

5
(1)

Vandaag tijd en zin om lekker te uitgebreid te koken πŸ€—. Vanmorgen al de rijst gekookt, want die moet goed afkoelen, alvorens je de nasi gaat maken. Dan de atjar ketimoen (komkommer) gemaakt, zodat het zoetzuur goed op smaak komt. Dan de rest van de mise-en-place: ui, knoflook, rode peper, bosui snijden, en een roerei bakken, en vervolgens de groenten voor de gado gado blancheren: wat sperziebonen, broccoli- roosjes, beetje spitskool en taugΓ© even in kokend water en direct daarna in ijswater, en goed uitlaten lekken.Eitje koken en pindasaus maken. Ondertussen heeft Wim de viskoekjes gemaakt… Alles even bakken/warmen en dan lekker smullen!






Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 1

Nog niemand geproefd?