Indies: nasi goreng, gado gado, viskoekjes en atjar
Vandaag tijd en zin om lekker te uitgebreid te koken 🤗. Vanmorgen al de rijst gekookt, want die moet goed afkoelen, alvorens je de nasi gaat maken. Dan de atjar ketimoen (komkommer) gemaakt, zodat het zoetzuur goed op smaak komt. Dan de rest van de mise-en-place: ui, knoflook, rode peper, bosui snijden, en een roerei bakken, en vervolgens de groenten voor de gado gado blancheren: wat sperziebonen, broccoli- roosjes, beetje spitskool en taugé even in kokend water en direct daarna in ijswater, en goed uitlaten lekken.Eitje koken en pindasaus maken. Ondertussen heeft Wim de viskoekjes gemaakt… Alles even bakken/warmen en dan lekker smullen!
Ziet er heerlijk uit hoor! Ben ook wel benieuwd naar het recept van de viskoekjes…
Ik kan de foto ruiken, ziet er super uit!
£¥$¢√π¶∆∆✓✓ nog an toe. Dat ziet er lekker uit.
Ik wil ook graag het recept vd viskoekjes. Heb je nog over…de dag erna is het ook nog heerlijk…..🤣
Ja hoor…. kom straks maar aan!