Italiaanse asperges op z’n Limburgs…

0
(0)
Natuurlijk is de kwaliteit en smaak van een asperge anders vanwege de grond en de lucht waarin deze groeit.
Ik moet zeggen dat deze bij ons in de buurt , een km of 8 hiervandaan de kwaliteit hebben van de Limburgse.
Voorheen kocht de asperges in de nabijheid van Aqulea….nabij il mare….. vandaar echt een andere  ziltere smaak.
Ik heb deze gekookt met een snufje zout en suiker…bovenop de schillen in een schone doek gewikkeld zodat de asperges onder water blijven.
6 min….en vuur eronder stop gezet…2 min rusten…uitlekken in vergiet…. decoreren met gekookt ei …peterselie…gekookte ham en gesmolten   gepeperde boter……samen met vandaag vers gebakken Williams Bread.,

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?