Kalfs merguez worstjes met bleekselderijcouscous en kiwi relish
Heerlijke lichte maaltijd met een mediterrané tintje:
Kalfs merquez worstjes (van de verantwoorde slager) zonder olie in de grillpan roosteren. Erbij een heerlijk couscous gerecht met zelfgemaakte kiwi relish zie bakken-wie-ein-tiet.titunet.nl/?s=Kiwi Klaar in 10 min (muv de relish die was al klaar).
Recept couscous (ik gebruikte volkoren couscous): www.boodschappen.nl/recept/couscous-met-bleekselderij-en-rozijnen/
Kalfs merquez worstjes (van de verantwoorde slager) zonder olie in de grillpan roosteren. Erbij een heerlijk couscous gerecht met zelfgemaakte kiwi relish zie bakken-wie-ein-tiet.titunet.nl/?s=Kiwi Klaar in 10 min (muv de relish die was al klaar).
Recept couscous (ik gebruikte volkoren couscous): www.boodschappen.nl/recept/couscous-met-bleekselderij-en-rozijnen/
De merquez worstjes waren heerlijk geurend met een lekker pittige bite. Ook de couscous was lekker licht met de bleekselderij en een verrassing met de fetabrokkeltjes . Jammie