le tok tok du orange 2.0
Zo ..de ingrediënten van le tok du orange die Sjors gisteren plaatste hebben mij getriggerd en vandaag heb ik het gerecht ook gemaakt.
Zo goed als hetzelfde, de rijstazijn ,die niet in huis is, vervangen door
Sherry (Google zei dat dat kan )
De sinaasappel saus net voor het indikken gezeefd vanwege het vruchtvlees. Bij Sjors kleurt de saus mooi oranje 🍊 dat is bij mij niet , waarschijnlijk door het gebruik van rietsuiker ipv kristalsuiker.
Geleerd van Vincent…meten is weten dus ook de temperatuur gemeten van de olie. Moeilijk op temperatuur te houden en ik dacht dat de stukjes kip wat bruiner zouden kleuren maar dat was niet het geval (wil je ze niet laten verbranden)
Het is een bewerkelijk recept, veel handelingen , en veel afwas,,,,,,maar zeker de moeite waard. Het is heerlijk. Gelukkig genoeg om er morgen ook van te genieten….
Sjors & Anne bedankt voor het delen…😋