left over asperges
Heb je asperges over van gisteren?
Daar kun natuurlijk een lekker suupke van maken maar je kunt er ook involtini van maken.
Heel makkelijk…..je neemt een plak prosciutto crudo of cotto (rauwe of gekookte ham)….daar rol je 1. 2. of 3 asperges (reeds gekookt dus) in en op een bakplaat of bakpan braad je deze rolletjes n paar minuutjes om en om.
Doe ze in een ovenschaal… parmezaanse kaas verse geraspt erover en even in de oven gratineren.
Lekker met gebakken krieltjes of zomaar n hapje …fantasie genoeg om mee te combineren.
Heerlijk, maar je valt nu in herhaling…
http://bakken-wie-ein-tiet.titunet.nl/asperges-op-zn-limburgs-asparagi-involtini/
Geeft niks, lekker genoeg om meerdere keren te eten! 😉
Ja dat dacht ik al…maar ik mot alle pagina’s doorzoeken om te kijken of ik het al geplaatst heb…..
Kunnen we op alfabet zoeken? OID?
Even naar beneden scrollen (op je tel.) of aan de rechterkant (pc / tablet), daar zie je de zoek-functie.