Linzen met een Mexicaanse twist

0
(0)
In het kader van vezelrijk-eiwitrijk-weinig vet proberen wij geregeld linzen, bonen of kikkererwten te eten. Hierbij een recept om de linzen aantrekkelijk te maken:
Halve rode ui in ringen snijden, wat worteltjes in plakjes snijden. Tijdje smoren in wat olijfolie, theelepel gemalen komijn en draai peper toevoegen. Intussen zak Hak linzen afspoelen en toevoegen, evenals een blikje Mutti cherrytomaten (had ik toevallig nog, verse cherrytomaatjes meebakken kan natuurlijk ook). Limoen erboven uitpersen en het geheel lekker door laten warmen. Bord garneren met plakjes avocado, limoen en verkruimelde Nacho-chips. Volgende keer bak ik nog een pepertje mee voor de pit.
{CAPTION}

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?