Luie-wijven-lasagne

0
(0)
De echte Italiano’s kunnen beter niet verder lezen… Wat volgt is een ideaal recept voor de VriMiBo: slechts 5 min voorbereiding, daarna 35 min bij 180 graden en klaar!
In voorraad hebben: – verse ravioli (ik had 250 g van Appie, gevuld met kaas en tomaat) – kuipje ricotta (ik gebruikte de helft van een 250 ml kuipje) – zakje geraspte mozzarella (250 g gebruikt) – fles Mutti passata (400 ml gebruikt, beetje verdund met water) – verse spinazie (2 flinke handen gebruikt)
Laagjes maken in een ingevette ovenschaal: Scheut passata, wat mozzarella, laag ravioli, schep ricotta, hand verse spinazie, etc. Volgorde komt niet zo nauw, wel zorgen dat er rond de ravioli voldoende passata is. Eindigen met mozzarella en aftoppen met versgemalen peper. {CAPTION}

Wij vonden het lekker (het was wel wat teveel voor 2 personen).

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?