Mediterraanse lamsspiezen met chimichurri en salades

0
(0)
In het weekend heerlijk geBBQed met mediterraanse spiezen van botermals lamsvlees (van boerin Jeanine uit Eperheide), ze hoefden maar 5 minuten op de grill.
Erbij geen zwaar mayonaisesausje maar een friszure chimichurri waarvoor ik dit recept gebruikte: www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/79500/chimichurri. Heerlijk fris en niet zwaar op de maag!
Als salades erbij: klassieke salade caprese met buffelmozzarella uit Venlo (Appie!), een gemengde groene bladsla met frambozen, dubbelgedopte tuinboontjes, gegrilde artisjokharten, walnoten, biet julienne en een framboos-vlierbes dressing.
Met een versgebakken stokbrood, Duitse gezouten boter en zelfgemaakte balsamico-uitjes helemaal af!



Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?