Mosselen met ui-peterselieboter
Omdat het hier wat regenachtig is zijn we maar vroeg aan de borrel gegaan. Na wat toastjes met eiersalade is nu een warm hapje aan de beurt: mosselen met ui-peterselieboter en een flinke teen knoflook. Ik heb ze wel vaker vanaf ‘scratch’ helemaal zelf gemaakt, maar vandaag is het recept als volgt: – verwarm de oven op 150 graden Celcius – open de diepvries en neem daar deze verpakking uit:
– verwijder doos en plastic verpakking en zet het schaaltje zo’n 15 minuten in de oven tot de boter pruttelt (en intussen vult het huis zich met de heerlijkste geuren….). – het resultaat laten we vergezellen door een fantastische rode wijn (tja, die zaten we nu eenmaal te drinken) terwijl we intussen een Hercule Poirot aflevering bekijken.
Happy Sunday!
Heerlijk… Burro aglio e pretsemelo… Ons mam zou zeggen. Daar kun je een 💩💩 nog lekker mee maken.
Hahaha….. ja zo kan ik het ook!😅