Paprika’s in olie

0
(0)


Vanochtend op de markt een zak kleine paprikaatjes meegenomen,  leuk om eens te kijken of ze lekker zijn op olie gezet – vorige week had ik al paprika in zoet-zuur gemaakt.
De paprikaatjes op de bakplaat uitgespreid en een half uur onder de gril geroosterd, na een kwartier even omdraaien. Dan in een plastic zak laten afkoelen, dan gaat het velletje er makkelijker af (zegt men…) – dat laatste was toch nog een heel gepeuter, maar ach, je bent even van de straat… 😄
Afspoelen, en in een kom mengen met een beetje grof zeezout, een gesnipperd pepertje, knoflook, wat gedroogde oregano en een mengseltje van 2 eetlepels azijn en 2 eetlepels olijfolie. Daarna kan het in een glazen potje, afvullen met olie tot alles onder staat, dekseltje (uitgekookt) er op en voilá – klaar!

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?

Ik hou van koken met wijn. Soms doe ik zelfs een scheutje door het eten...