Petatte, vleis en greunte maar dan anders

0
(0)

Vandaag petatte, vleis en greunte maar dan met een twist:
Gemixte aardappeltjes uit de oven met basilicumolie, oregano, tijm, marjolein. Groene groenten: mix van gekookte verse sperziebonen, sugar snaps en erwten met nootmuskaat. Uit de kamado: varkenshaasjes (kerntemperatuur 60 graden) en een paddenstoelenroomsaus. Op speciaal verzoek hiervan het recept: 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook en ca 3 ons kastanjechampignons (plakjes) 5 min in roomboter smoren. Afblussen met 50 ml madeira (sherry kan ook maar dat hebben we niet). 1 pot bospaddenstoelen fond toevoegen, aan de kook brengen. Daarna ca 200 ml slagroom toevoegen (de helft van de hoeveelheid fond) en nog wat in laten koken. Deze saus heeft een heerlijk rijke paddenstoelensmaak.
{CAPTION}

{CAPTION}

Na: koffie met Chouffe Coffee: warme likeur in een glaasje met een toef slagroom. Caramel-nougat als snoepje erbij.
{CAPTION}

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?