Pita broodjes met kaas, tomaat, salami
Wij hadden een pakje pita broodjes die al 3 maanden over de datum waren. Maar ze zagen er nog goed uit en roken fris, dus gaan met die banaan. Ik heb de broodjes eerst tot lichtbruin geroosterd in de broodrooster, daarna tot halverwege ingesneden zodat er een envelopje ontstaat. Gevuld met plak kaas, plak salami, paar dunne plakjes tomaat, wat sjalotringetjes en een paar blaadjes verse basilicum. Toen nogmaals in de broodrooster: het werd een lekker warm lunchhapje. Was ook een mooi moment om de broodrooster weer eens goed schoon te maken 🙂
Ik raad aan de volgende keer echt zelf de pitabroodjes te maken….easy peasy en hartstikke leuk om te doen.. ze houden dan wel geen 3 maanden maar wel enkele dagen…..
Goed idee als het om een mooi pitabroodje gaat, nu was het: hoe raak ik zo elegant mogelijk van die broodjes af 😂
Tja ….je kunt ook een kippenren 🐓maken in de voortuin…dan gooi je nooit meer voedsel weg …want die dames eten alles en leggen verse eitjes.🐣 Mooi uitzicht vanuit jullie voortuin benkske.
Haha ik zie het voor me, ik wil ook bessenstruiken in de voortuin maar Vincent denkt er nog even over……