Plaattaart met witlof, brie en walnoten

0
(0)

Vooruit dan maar, er ligt nog steeds een dun laagje sneeuw bovenin Slenaken, een winters recept is daarom op zijn plaats. Voor de plaattaart 6 plakjes bladerdeeg ontdooid en aan elkaar gekleefd. 500 g witlof (bittere kern verwijderd) in ‘schellen’ even gesmoord in wat olie, p&z. Omdat de honing nog in NdB staat, schepje Christmas confiture toegevoegd tijdens het bakken, moet hetzelfde doen 😃. Deeg besmeerd met mosterd, gesmoorde witlof erop, plus 1 rode ui (rauw) in ringen, handje walnoten, 1 ons brie in plakjes, bestrooien met tijm (fijn dat ik dat tegenwoordig in de diepvries heb, left over van een verse bos). Ca 30 min bij ruim 200 °C bakken.

{CAPTION}
{CAPTION}

Smaakte prima maar we zijn er niet per definitie fan van, wel goed voor de dagelijkse hoeveelheid groenten.

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?