Pranzo pasta…

5
(2)

Na de ZoMoBo…. tijd voor een lekkere en goede lunch/pranzo! Dan is het altijd handig om een bakje basis in de vriezer te hebben: Geregeld maak ik een grote pan soffrito* en vries dat in kleinere porties in. Dan heb je altijd een basis in huis voor wat voor saus je ook wilt maken! (Zie ook bericht dd 5-4-20) *fijngesneden pancetta, knoflook,ui,wortel en bleekselderij aanzetten en afblussen met een glas witte wijn en daarna wat bouillon toevoegen.
Vandaag een ‘ragu bianco’ gemaakt door halfom gehakt grof rul te bakken met slechts een draai van de peper- en zoutmolen en flink wat nootmuskaat, daarna de soffrito erbij en even lekker laten sudderen. Ondertussen de pasta koken en een bakje mascarpone bij het gehakt/soffrito mengsel voegen en even lekker laten pruttelen. Geraspte parmezaan erover en mmmmmnm ….!

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 2

Nog niemand geproefd?