Quiche met groenten en pestogehakt

0
(0)

De groentenroerbak-pakketten waren weer in de aanbieding en ik vind het leuk om er iets ontraditioneels mee te doen. Ik gebruik de totale 400 gram voor ons tweeën. Dit keer een hartige taart zonder deeg:
Groenten kort roerbakken in wat olijfolie, kruiden naar keuze, ik nam een rifmix (chilivlokkerig). Intussen gebruikelijke hartige taartmix maken, dit keer gebruikte ik naast de eieren een restje crème fraiche en wat Parmezaanse kaas, gekruid met weer de rifmix. Dit gaat 30 min bij 200 gr Celcius in de oven. Tijdens de laatste minuten wat gehakt rul gebakken, gemengd met wat groene pesto en scheutje water nog een minuut of twee laten pruttelen. Deze gehaktdressing heb ik over de warme groentetaart geschonken. Smaakte prima!
{CAPTION}

{CAPTION}

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?