Quiche (preitaart)
Vandaag maar door gebakken want we hebben in de lockdown die wėėr langer duurt, toch weinig anders te doen… Preitaart van bladerdeeg met stukjes uitgebakken chorizo en gehakt. Geklutste eitjes met kwark gemengd en wat geraspte kaas erover…. jammie!
Geklutste eitjes met kwark, ik pak altijd koffiemelk. Volle kwark? Dan probeer ik dat ook eens.
Koffiemelk……? Nee, als je het doet, doe het dan meteen goed…… : kwark maakt het lekker romig maar is toch licht en luchtig☺
Jaaa chorizo is een lekker idee, past helemaal bij jou… Maar ik ga het ook eens doen weer eens wat anders dan spekjes of bacon. Ziet er mooi krokant uit….
Wim is verzot op chorizo, daar doe ik het voor….😉
Mi piace il chorizo 😄
Kwark… dat is een goed idee. Ik neem meestal crème fraîche of kookroom. Maar kwark (ook als je volle kwark neemt) is dan toch lichter, minder vet, en toch romig. Ga ik de volgende keer ook doen.