ravioli fatto a casa
Er was nog een helftje over van het pasta deeg. Daar vandaag een ravioli van gemaakt. Vulling van gorgonzola, ricotta en spinazie.
Met een pastabike, het is net een radertje dat in een naaidoos hoort
( dankjewel Stan) maak je makkelijk de vierkantjes.
4.5 min in groentebouillon gekookt. Intussen een beetje slagroom met gorgonzola en ricotta met een snufje nootmuskaat warm gemaakt en over de ravioli geschonken.
Heerlijk zachte smaak vd pasta en de stevige bite van de gorgonzola. Dit ga ik vaker doen met telkens een andere vulling.
Het was weer een productief weekend in de cucina…… 🧀🍝🥟🍷
Goed bezig Michelle, je begint al een echte Nonna te worden.. hoop dat het zo geschreven wordt.
Weet jij iets wat wij nog niet weten, Wim??? 🤔
Haha , ik heb zelf een Nonna thuis 😄
Nou… Nog lange nie…..
Meer come… la Mama!!
Dat ziet er weer verrukkelijk uit.