Rode koolsalade en hoe het toch nog helemaal goed kwam

0
(0)

Ik dacht: ik doe bij het wildgerecht eens iets anders dan anders met de rode kool. Het werd een salade, waarbij de fijngeraspte kool eerst enkele uren moet ‘trekken’ in citroensap om hem zacht te maken en dan gemengd wordt met honing, sinaasappel, rozijnen en walnoten zie recept www.ah.nl/allerhande/recept/R-R668490/rodekoolsalade-met-honingdressing
Nou dat was het niet helemaal, we bleven er maar op kauwen. Ik vond de smaak wél goed. Vandaag heb ik die hele bak salade met een scheut water een uur laten pruttelen: nog niet gaar. Toen heb ik de staafmixer erop gezet, een restje aardappelgratin heb ik er ook doorheen gestaafmixerd en toen hadden we een fantastische rodekoolpuré.

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?