Rotondolo involtini

5
(2)

Wim had zin om te bakken vanmiddag! En nee, niet in de zon😎😅 ! Maar goed, toch heet in de keuken met de oven aan….. ik schrijf het maar alle credits zijn voor Wim!
Eerst half bloem en half volkorenmeel, gist, zout en lauw water mengen en kneden tot een soepel deeg. Dit een uur laten rijzen, de lucht er uitslaan en tot een lap uitrollen, gesneden ui, olijven, zontomaatjes en salami eroverdoen en geraspte kaas. Oprollen en de rol in dikke plakken snijden en deze op een met bakpapier beklede vorm in een ronde leggen. Dit nog eens ong 3 kwartier laten rijzen. In voorverwarmde oven op 220° (conventioneel ) 30 minuten bakken en dan op rooster iets af laten koelen ……. mjammie! met wat olijfolie, balsamico en ietsie grof zeezout!




Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 2

Nog niemand geproefd?