Sperriejus
Gewoën, simpel en rech veur zien raap, met gooje ham, gekaok ei, en ein bòttersuiske. En morrege…. sperriejussoep netuurlik!
bakken-wie-ein-tiet.titunet.nl
Heel Titunet Bakt …
Gewoën, simpel en rech veur zien raap, met gooje ham, gekaok ei, en ein bòttersuiske. En morrege…. sperriejussoep netuurlik!
Hoe lekker is dit?
Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0
Nog niemand geproefd?
Lekker met de sjardonjeee van de dimibo.??
Het was trouwens een Chardonnay Sauvignon Blanc, maar nee – we hebben het vanmiddag bij dat ene (ja echt 1-tje) glaasje gelaten. Heel lekker, maar we proberen een beetje te minderen… 🥂 😉
Zo, de soep is ook weer klaar. Morgen even opwarmen voor de lunch, heerlijk!