Sticky tapas
Elise’s bericht van gisteren klonk me zo lekker in de oren dat ik vandaag zelf ook maar eens sticky chickenwings ben gaan maken….. mmm heerlijk zoet-pikant! Erbij ‘patatas importantes’: “belangrieke petatte”… laagjes gebakken aardappelschijfjes met serranoham, crème fraîche en pecorino, in de oven gebakken. En erbij gebakken repen courgette, eerst gewenteld in geklutst ei en daarna in een panko-pecorino mengsel. Tres de tapas.. goed gelukt☺
Wauw dat ziet er sticky lekker Sweet plekkerig uit….vingers erbij afgelekt?
Lekker gesmuld, Stan is goed bezig de laatste weken, al aardig lekkere gerechten voorgeschoteld gekregen.
Na alle stampotjes van afgelopen winter (en die duurde deze keer echt lang) mag dat ook wel weer!😋
Ziet er heerlijk uit, wat een mooie bijgerechten ook! Wat leuk dat ik je geïnspireerd heb.