Stoofvlees met bier en balsamico-uien

5
(1)
Het is er weer voor, plus het stoofvlees was in de aanbieding, plus we hadden bier dat over de datum was, plus waren de zelf-ingemaakte balsamico-uitjes toch iets te zuur voor op de borrelplank.
Lekker pruttelen dus! Op basis van 1,8 kg riblappen (in dobbelstenen, p&z, aanbakken) gebruikt: – 2 flesjes stevig bier – 2 jampotjes balsamico-uien incl vocht – 10 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 8 kruidnagels, 5 plakken ontbijtkoek, 2 eetlepels Dijon-mosterd, 5 eetlepels pure appelstroop, 2 eetlepels donkere basterdsuiker
Paar porties ingevroren. Was heerlijk, eerste keer gegeten met zelfgemaakte appelmoes en frieten.

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 1

Nog niemand geproefd?