Stoofvlees met bier en balsamico-uien
Het is er weer voor, plus het stoofvlees was in de aanbieding, plus we hadden bier dat over de datum was, plus waren de zelf-ingemaakte balsamico-uitjes toch iets te zuur voor op de borrelplank.
Lekker pruttelen dus! Op basis van 1,8 kg riblappen (in dobbelstenen, p&z, aanbakken) gebruikt: – 2 flesjes stevig bier – 2 jampotjes balsamico-uien incl vocht – 10 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 8 kruidnagels, 5 plakken ontbijtkoek, 2 eetlepels Dijon-mosterd, 5 eetlepels pure appelstroop, 2 eetlepels donkere basterdsuiker
Paar porties ingevroren. Was heerlijk, eerste keer gegeten met zelfgemaakte appelmoes en frieten.
Lekker pruttelen dus! Op basis van 1,8 kg riblappen (in dobbelstenen, p&z, aanbakken) gebruikt: – 2 flesjes stevig bier – 2 jampotjes balsamico-uien incl vocht – 10 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 8 kruidnagels, 5 plakken ontbijtkoek, 2 eetlepels Dijon-mosterd, 5 eetlepels pure appelstroop, 2 eetlepels donkere basterdsuiker
Paar porties ingevroren. Was heerlijk, eerste keer gegeten met zelfgemaakte appelmoes en frieten.
En het was superlekker! Mede natuurlijk door de zelfgemaakte balsamico-uitjes en eigen appelmoes! 😋