Thaise vis-ovenschotel

5
(1)
Met een ovenschotel kun je lekker mee borrelen met de gasten. Dit keer een low-carb schotel op basis van kabeljauw en garnalen.
200 gram Thaise roerbakschotel (Appie) over een ingevette ovenschaal verdelen. 3 verse kabeljauwfilets (in grove stukken) en 150 gram garnalen erover verdelen, 1 theelepel gemberpoeder en 1/2 theelepel cayennepeper erover strooien. Afdekken met weer 200 gram Thaise roerbakschotel. 2 dl crème fraiche loskloppen met 4 eieren, peper en zout en over de ovenschotel schenken. Afdekken met 75 gram geraspte oude kaas en 30 min bakken bij 180 graden. {CAPTION}

Serveren met versgebakken stokbrood en demi-sel boter uit de Camarque.

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 1

Nog niemand geproefd?