Thaise vis-ovenschotel
Met een ovenschotel kun je lekker mee borrelen met de gasten. Dit keer een low-carb schotel op basis van kabeljauw en garnalen.
200 gram Thaise roerbakschotel (Appie) over een ingevette ovenschaal verdelen. 3 verse kabeljauwfilets (in grove stukken) en 150 gram garnalen erover verdelen, 1 theelepel gemberpoeder en 1/2 theelepel cayennepeper erover strooien. Afdekken met weer 200 gram Thaise roerbakschotel. 2 dl crème fraiche loskloppen met 4 eieren, peper en zout en over de ovenschotel schenken. Afdekken met 75 gram geraspte oude kaas en 30 min bakken bij 180 graden.
200 gram Thaise roerbakschotel (Appie) over een ingevette ovenschaal verdelen. 3 verse kabeljauwfilets (in grove stukken) en 150 gram garnalen erover verdelen, 1 theelepel gemberpoeder en 1/2 theelepel cayennepeper erover strooien. Afdekken met weer 200 gram Thaise roerbakschotel. 2 dl crème fraiche loskloppen met 4 eieren, peper en zout en over de ovenschotel schenken. Afdekken met 75 gram geraspte oude kaas en 30 min bakken bij 180 graden.

Serveren met versgebakken stokbrood en demi-sel boter uit de Camarque.
Heerlijke combinatie van de groenten met vis en garnaal. Deze was vergezeld met een fantastische Pouilly-Fume….
Dat was Elise er even vergeten bij te vertellen.