Tomaten-groentensoep met tortellini

0
(0)

Morgen naar schoonmama en -papa, vaak nemen we dan een goed gevulde soep mee om samen te lunchen, dat is ook weer eens wat anders dan een magnetronmaaltijd… 😉

Dus daarom vandaag al voorbereid, dan is ‘tie morgen extra lekker:

Kook 150 g tortellini con formaggio gaar in ca. 15 min. Van 200 g rundergehakt met wat paprikapoeder en gehaktkruiden kleine balletjes draaien. Meng 350 g tomatenkrachtbouillon met het kookvocht van de tortellini, zodat je in totaal 1.5 l vocht hebt. Voeg daar aan toe: 2 vleesbouillonblokjes, 150 g mais, 100 g diepvrieserwtjes, 400 g gemengde Italiaanse roerbakgroenten (wortel, ui, prei, courgette en paprika) en de soepballetjes. Breng het geheel opnieuw aan de kook en laat het zachtjes 15 min. pruttelen. Vlak voor het opdienen de tortellini erdoor roeren en deze goed laten opwarmen.

Buon appetito!

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?

Ik hou van koken met wijn. Soms doe ik zelfs een scheutje door het eten...