Tortellini met ricotta en spinazie, in een spinazie-zalm mengsel
Het is hier de hele dag al terrasweer, dus ook buiten gegeten, met een mediterraans tintje. Snel-klaar-recept, zodat het glas chardonnay op de tuinfafel intussen niet te warm wordt 😄
Tortellini verdi ricotta e spinaci (verse pasta van Appie) in 4 min gaarkoken. Moot verse zalm in wat citoenolie garen en in vingerdikke repen snijden. 200 g verse spinazie slinken in wat olie waaraan een geraspt knoflookteentje is toegevoegd. Mengen, en bordjes bestrooien met geroosterde pijnboompitten (heb ik altijd klaarstaan) en vers geraspte pecorino. Zout en peper waren niet eens nodig.
Het was zó lekker dat we te laat waren om er een foto van te maken, daarom een foto van internet erbij. Van het restje maken we morgen soep.
Tortellini verdi ricotta e spinaci (verse pasta van Appie) in 4 min gaarkoken. Moot verse zalm in wat citoenolie garen en in vingerdikke repen snijden. 200 g verse spinazie slinken in wat olie waaraan een geraspt knoflookteentje is toegevoegd. Mengen, en bordjes bestrooien met geroosterde pijnboompitten (heb ik altijd klaarstaan) en vers geraspte pecorino. Zout en peper waren niet eens nodig.
Het was zó lekker dat we te laat waren om er een foto van te maken, daarom een foto van internet erbij. Van het restje maken we morgen soep.
Ik ben normaal niet zo’n fan van de combi pasta-vis, maar voor deze maak ik een uitzondering, het was echt erg lekker!
Volgende keer Elise met Gorgonzola…en voor ut jungske un balletje erbij