Tortellini met verse spinazie en een kaasroomsaus

5
(1)

Vroeg gegeten ivm de voetbal: Verse tortellini verde – gevuld met spinazie en ricotta – even opgebakkken in chorizo-olie (overgebleven van de ma├»ssoep met uitgebakken chorizo, zie recept eerder deze week), samen met nog wat overgebleven uitgebakken chorizostukjes en een restant plakje gerookt ontbijtspek:

{CAPTION}

Een enorme hand verse spinazie meegebakken:

{CAPTION}

Wat maakte het af: een tongstrelende Parmezaansaus, je had het hier eens moeten ruiken. Hiervoor een eetlepel roomboter gesmolten, 1 teentje knoflook uit de knijper meegebakken. 1 eetlepel bloem nog even meegebakken en daarna 200 ml slagroom en 50 g versgeraspte Parmezaan toegevoegd. Lekker even laten indikken, peper naar smaak toegevoegd:

{CAPTION}

Manmanman wat was dat lekker. Morgen maar een extra rondje lopen :-). Erbij een eenvoudige tomatensalade met rode ui en kleine – en appelkappertjes, in een balsamicodressing:

{CAPTION}

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 1

Nog niemand geproefd?