Traybake met kip, zoete aardappel en broccoli
Weer een makkelijke maaltijd. 4-5 ons kiphaasjes worden gemarineerd in een mengsel van 2 eetlepels olijfolie, rasp van 1 citroen, sap van een halve citroen, 2 fijngehakte teentjes knoflook en paar takjes geriste verse tijm.
Bakplaat bekleden met bakpapier. 4 zoete aardappels in plakken, stronk broccoli in roosjes, 2 rode uien in ringen erover verspreiden. Kiphaasjes erover verdelen, peper en zout toevoegen en nog wat vers geriste tijm. Ca 30 min bij 170 graden in de oven bakken. Serveren met plakken citroen en een versgebakken stokbrood met demisel boter.
Wij dronken er een frisse Pinot Grigio bij.
Bakplaat bekleden met bakpapier. 4 zoete aardappels in plakken, stronk broccoli in roosjes, 2 rode uien in ringen erover verspreiden. Kiphaasjes erover verdelen, peper en zout toevoegen en nog wat vers geriste tijm. Ca 30 min bij 170 graden in de oven bakken. Serveren met plakken citroen en een versgebakken stokbrood met demisel boter.
Wij dronken er een frisse Pinot Grigio bij.