verse pasta gorgonzola
” luie” kok vandaag….maar wel een vindingrijke kok….
Eerst een slokje van een glas refosco, goed voor de fantasiekok.
Men neme verse lasagne bladen ( uit het koelvak) daar snij je repen van….
“mal tagliata” pasta heb je dan gesneden.
De pasta kook je 3 à 4 min in paddenstoelen bouillon.
Intussen verwarm een pakje paddenstoelen room samen met peper uit de molen, nootmuskaat rasp, en n flink stuk gorgonzola en wat kaasrasp wat je nog hebt slingeren.
Pasta af gieten en meteen olijfolie erover mengen zodat de pasta niet aan elkaar kleeft.
Vermengen met de gorgonzola room en allora n heerlijk bordje pasta….
On the side wat geraspte kaas voor de liefhebber….
Heerlijk, jammer dat Vincent geen gorgonzola lust anders kookte ik daar veel vaker mee
Lijkt me heerlijk. Een echt herfstgerecht. Ik zou er nog wat gehakte walnoten over strooien. Paddestoelenroom? Koop je dat kant en klaar? Is dat hier ook te koop?