Volkorenpasta met kabeljauw en spinazie (10 min)
Nou daar gaan we dan met weer een Speedy recept, ik heb getimed: 10 min!
– Water koken in waterkoker, verse volkorenpasta (zie foto) 3-4 min koken – Intussen 2 blokken diepvrieskabeljauw in dobbelsteentjes snijden en aanbakken in wat olijfolie – 200-300 g verse spinazie toevoegen en laten slinken – Smaakmakers die meegeroerbakt zijn: restje kruidenpasta en theelepel pesto (zie foto), versgemalen peper.
– Juist voor opdienen beetje pecorino erboven raspen en garneren met vers blaadje basilicum.
– Water koken in waterkoker, verse volkorenpasta (zie foto) 3-4 min koken – Intussen 2 blokken diepvrieskabeljauw in dobbelsteentjes snijden en aanbakken in wat olijfolie – 200-300 g verse spinazie toevoegen en laten slinken – Smaakmakers die meegeroerbakt zijn: restje kruidenpasta en theelepel pesto (zie foto), versgemalen peper.
– Juist voor opdienen beetje pecorino erboven raspen en garneren met vers blaadje basilicum.
Voor herhaling vatbaar: nee. Pasta met vis valt hier niet zo in de smaak (alleen pasta vongole).
Mee eens….zo zie je maar weer… Italiaanse keuken kan niet speedy….kan wel met passie en liefde….en kost tijd….maar dan heb je ook wat…❤️🤍💚