Menu du Chef

5
(1)

Deze keer bakken we niks zelf, maar laten we ons eens heerlijk verwennen in “Klein Zwitserland” in Slenaken…

Menu du Chef

Als amuse een heerlijk klein garnalenbitterballetje. Dan een zeer smakelijk stukje tarbot met zwarte olijf in een perfect olie -sinaasappelsausje. Daarna een St. Jacobs mossel met citrusschuim. Gevolgd door – voor mij – een mooi stukje hoogrib met geconfijte ui en sjalottensaus, en – voor Elise – snoekbaars in Rieslingsaus. We sluiten af met een assortiment Nederlandse kazen met chutney, noot en appelstroop. Helaas was ik te laat voor de foto van de kazen, de bijpassende port had reeds zijn invloed doen gelden… Niet onvermeld zij het gegeven dat dit alles begeleid werd door een bijpassend wijnarrangement. Gelukkig hoefden we alleen nog maar de trap op naar onze kamer, maar zelfs dat was bijna te ver… 🤣

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 1

Nog niemand geproefd?

Ik hou van koken met wijn. Soms doe ik zelfs een scheutje door het eten...