zachte chocolade munt taart
Maak van de eieren met suiker een luchtige schuim, melk toevoegen en de olie en doe met de zeef beetje bij beetje de bloem erdoor. Dan de bittere cacaopoeder erdoor mixen. en tot slot het bakpoeder wat gezeefd is.
Doe het deeg in een taartvorm met opstaande rand, goed beboterd en met bloem bestoven.
Bak 20-25 min op 170 gr in een heteluchtoven (anders 180gr). Daarna helemaal laten afkoelen.
Maak de slagroom klaar en klop er ook de mascarpone door, roer er dan de muntsiroop doorheen zodat je een zijdezachte room hebt.
Maak met de melk en muntsiroop een badje om de taartbodem te besprenkelen. Doe er wat chocoladesnippers op en versier de taart af met de muntcreme. Versier met wat blaadjes munt ed. Laat je fantasie de vrije loop.
Fijne verfrissende zondag.
Dat ziet er prachtig uit, lijkt me een heerlijke combinatie! 😋
Geef mij maar een lekker stuk 😃