zalmtompouce
Een leuk voorgerecht: tompouce van gerookte zalm en avocadomousse.
Rooster per persoon 1 sneetje wit casinobrood, snij ze doormidden (eventueel korstjes verwijderen), besmeer 1 deel met mierikswortelcrème en beleg met 1 plakje gerookte zalm (van tevoren op maat gesneden), bespuit het andere deel met de avocadomousse (1 avocado, beetje citroensap, beetje bieslook, 2 lepels crème fraîche pureren en in de spuitzak overdoen) en leg ze op elkaar. Direct serveren.
Lekker idee… Een zalm tompouce. Wat goed dat je spuitzakjes hebt…. 😂
Ja, handig hè? Nogmaals bedankt!
Heerlijk! Volgens mij hebben we hetzelfde magazine met kerstrecepten, en dezelfde smaak, want bij deze heb ik ook een geeltje geplakt. Ik ga hem een keer met bladerdeeg maken.
Het oorspronkelijke recept is ook met bladerdeeg, maar dat leel mij voor een voorgerecht toch wat zwaar. Daarom had ik bij de bakker ook een half casinobrood gekocht 🍞