zen+ broodjes
De molenaar heeft nieuw meel; ja ja hij gaat met de tijd mee.
Dit keer met mirtilli zenzero en rossi.
Met biergist een uur laten rijzen onder plastic folie en daarna kleine broodjes van gevormd, enkele in cupcake vormpjes gedaan en wederom een uur laten rijzen onder een met bloem bestoven doek.
45 min op 180 gr met water gespoten oven. Uit de oven meteen afgelakt met vaniellesuikerwater.
Cupcake vormpje komt helaas niet tot z’n recht. Smaakt ’n beetje zoetig naar Rozijnen brood.
Ziet er wel lekker uit! Zijn het 2 aparte meelsoorten, of Is het één combinatie van bosbessen met gember?
Ah, ik zie het nou op het etiket staan (foto vergroot), een combinatie dus. Wel benieuwd hoe dat dan smaakt…
Wat glanzen ze mooi! Lijken me lekker met een stukje blauwschimmelkaas.
Dat ga ik proberen.
Zojuist met Kiës en kroët gegeten… Hmmm