Zoorvleis challenge
Links van Marij, rechts van Elise:
Marij gebruikte ander vlees, stroop uit Schweiberg, witte balsamico azijn, peperkoek van de Aldi. Ik gebruikte de Maastreechter stroop van Frutesse, Italiaanse witte wijnazijn van Appie, Peijnenburg peperkoek en voeg ook nog jeneverbessen toe.
Er was wat kleurverschil en die van Marij was iets kruidiger dan die van mij maar beide waren overheerlijk!
Geserveerd met dikke frieten, zelfgemaakte appelmoes en mayonaise.
Als toetje koffieijs met zelfgemaakte Werther’s Echte likeur, mjamjam.
Wedstrijd onbeslist, beide waren erg lekker. Het was een gezellige avond. 😋
En daar gaat het om!
Heb je ‘blind’ geproefd?
Heerlijk zo’n challenge.
Maar heb ik ergens iets gemist?……Werther’s Echte Likeur zelf gemaakt?
Jazeker, zelf gemaakt! Berichtje in Vincent’s keuken volgt nog… 😉
Leuke challenge. Allebei lekkere recepten. Maar geen laurier gebruikt?
Jazeker, en kruidnagels, uien. Maar die waren bij beide recepten hetzelfde.