Zoorvleis challenge

5
(1)
“Marij maakt het allerlekkerste zoorvleis”, zei Martin. “Kan niet, moet je die van Elise eens proeven”, antwoordde Vincent. Dit resulteerde in een zoorvleis challenge:
{CAPTION}

Links van Marij, rechts van Elise: {CAPTION}

Marij gebruikte ander vlees, stroop uit Schweiberg, witte balsamico azijn, peperkoek van de Aldi. Ik gebruikte de Maastreechter stroop van Frutesse, Italiaanse witte wijnazijn van Appie, Peijnenburg peperkoek en voeg ook nog jeneverbessen toe.
Er was wat kleurverschil en die van Marij was iets kruidiger dan die van mij maar beide waren overheerlijk!
Geserveerd met dikke frieten, zelfgemaakte appelmoes en mayonaise.
Als toetje koffieijs met zelfgemaakte Werther’s Echte likeur, mjamjam.
{CAPTION}

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 5 / 5. Hoeveel keer geproefd? 1

Nog niemand geproefd?