Frittata met tuinbonen, pecorino en rucola

0
(0)
Als onderdeel van een zonnige lunch maakte ik deze luchtige frittata:
  • 3 fijngehakte knoflookteentjes 1 min bakken in 1 el olijfolie
  • 200 g diepvriestuinbonen (ontdooid) 3 min meebakken
  • ovenschaal van 20-25 cm invetten
  • loskloppen: 6 eieren, 175 ml slagroom, 50 g versgeraspte pecorino, 25 g grof gesneden rucola, 1 tl citroenrasp, peper en zout
  • tuinbonen op bodem van schaal leggen, eimengsel erover schenken en ca 35 min bakken bij 200°C
  • Uit de oven bestrooien met nog wat grofgehakte rucola. 

Warm of lauw eten. Wij aten hem warm, met een koel glas rosé ernaast.

{CAPTION}

{CAPTION}

Hoe lekker is dit?

Gemiddelde 0 / 5. Hoeveel keer geproefd? 0

Nog niemand geproefd?