Kabeljauw in groene curry
Warm vandaag, dus de BBQ weer eens opgestookt. En vrijdag – visdag! Daarom eens wat anders op de barbeque: kabeljauw met groene curry: meng 2 fijn gesnipperde sjalotjes, 2 eetlepels groene curry pasta en 2 eetlepels olijfolie. Smeer hier de droog-gedepte kabeljauwfilets mee in, leg deze op aluminiumfolie en verdeel het restant van het currymengsel over de filets en vouw het alu folie tot pakketjes. Gaar deze ca. 20 minuten op de BBQ. Ik serveerde er nog in pepperoni-olie gemarineerde en gegrilde puntpaprika en groene asperges bij. Voor de frisse noot nog een komkommersalade, en natuurlijk vergezeld van het fameuze knoflookbrood, en begeleid door – wat welhaast onze witte huiswijn is geworden – een Pinot Grigio di Venezie Bio.
Ja hë… Nondejuujj zo lust ik ‘m ook.
Jao, kom dan maar ens gauw preuve! 😉